NAUTILUSEDUCATIEF>>STUDIECLUB-VORDEN>>OVERONS>>
CONTACT

Studieclub-Vorden
OVER ONS

wonen 2050 windmolens basisinkomen ouderenkompu kringlooplandbw archief

De studieclub bestond uit vier betrokken en nieuwsgierige Vordenaren:

Placeholder Picture

Cees
Kraakman

Placeholder Picture

Jan Willem
Drijver

Placeholder Picture

Joke
Regouw

Placeholder Picture

Marc
Vervoort

Cees Kraakman
heeft diverse managementfuncties in vooral de Automotive Industry bekleed in binnen- en buitenland. Sinds zijn pensionering is hij met partner Mena en hond Spikey (†) in Vorden neergestreken “om hier hopelijk heel oud te worden”.
 
Naast vele hobbies als muziek, motorrijden, klussen heeft hij in de laatste jaren de meeste uren besteed als belangenbehartiger van de sociale huursector. Hij is een trouw D66-aanhanger, vooral vanwege de humane uitgangspunten van de partij.

Jan Willem Drijver
studeerde experimentele natuurkunde aan RU Groningen en werkte bij RU Utrecht aan energie-gelieerd onderzoek. Hij was tot zijn pensionering docent natuurkunde havo/vwo in Utrecht, Nieuwegein en Lochem. Zijn interesses in groepswerk (leerlingen werken zelfstandig in groepjes), basisinkomen en warmtepompen vind je op deze webstek.
 
JW
 woonde tusen 2004 en 2013 in de Achterhoek. Tegenwoordig woont hij in Bergen op Zoom. Als trouw lid van D66 heeft hij op lokaal niveau allerlei 'klusjes' gedaan.

Joke Regouw
woont in Vorden sinds 2010 en komt uit het westen waar zij actief was in en voor de plaatselijke politiek. Joke begon haar carrière ooit als advocaat.

In Bronckhorst was zij jaren actief als secretaris van de Participatieraad, een adviesraad van de gemeente. Zij is sociaal-liberaal en voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van haar gemeente. Daarom neemt zij enthousiast en gedreven deel aan deze studieclub.

Marc Vervoort
woont sinds augustus 2010 in Vorden na ruim 26 jaar in Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben. Zijn werkzame leven startte in 1985 bij Fokker waar hij 7 jaar werkzaam was als productietechnoloog, tot 1996. Na dit mooie Fokker-tijdperk is hij in de ICT beland als ERP-consultant op het logistieke vlak en doet dit vandaag de dag nog steeds.
 
In 2016 is hij lid geworden van D66 omdat naar zijn stellige mening het geluid van D66 de Nederlandse samenleving nog beter leefbaar kan houden en bovendien echt duurzaam kan maken. Marc is wars van dagdromerij en populisme. Met kwalitatief doorwrochte plannen is immers elke uitdaging te slechten. Dat is typisch D66, ook in Bronckhorst!

NAUTILUSEDUCATIEF>>JW>>GROEPSWERK>>BASISINKOMEN>>WARMTEPOMP>>DIVERS>>STUDIECLUBVORDEN>>OVERONS>>